A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Освіта

Обласний онлайн-конкурс «Впоряд» у  рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

06 грудня 2021 року до Дня Збройних Сил України та з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді відбувся обласний онлайн-конкурс «Впоряд» у  рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

15:46:10 24.12.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКА КАМПАНІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Період кампанії охоплює наступні важливі дати:

09:05:22 25.11.2021

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРОВЕДЕННЯ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ

24 листопада 2021 року, Уряд ухвалив зміни до загального порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Внесення змін до порядку дозволить актуалізувати цей документ, увідповіднити його до нових реалій проведення іспитування, зокрема й в умовах карантину із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО. Також визначено механізм залучення представників закладів до проведення тестування та інших випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

09:04:31 25.11.2021

9 листопада українці відзначили День української писемності та мови.

Традиційно на честь цього свята в України пишуть РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ. Головною метою проведення - є спонукання до вивчення української мови, вдосконалення, підвищення культури української мови. Уперше в Україні радіодиктант відбувся 24 травня 2000 року, присвятили його тоді дню Кирила і Мефодія. Акцію, присвячену державній мові, започаткувало Українське радіо. Лише згодом, 9 листопада, День української писемності та мови стає офіційною датою для проведення радіодиктанту.

15:38:23 10.11.2021

30 жовтня Глибочицький заклад дошкільної освіти "Веселка" взяв участь у Всеукраїнській акції "Висадження дерев мільйоном людей за одну добу".

На території садочку ми висадили 15 дерев, 10 з них - біля групи при школі. Саджанці придбали в  Житомирському базовому лісовому розсаднику.

15:59:10 01.11.2021

Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії»

В рамках реалізації проєкту з профорієнтації  12 жовтня 2021 року учні закладів освіти Глибочицької сільської ради долучилися до перегляду Всеукраїнського онлайн уроку з профорієнтації «Обери професію своєї мрії». Метою даного проєкту є допомога підростаючому поколінню у визначенні свого майбутнього професійного спрямування. Це мотивує здобувачів освіти на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в майбутньому.

16:22:26 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь