A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Освіта

МОН ПІДГОТУВАЛО ВІДПОВІДІ НА НАЙБІЛЬШ ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Міністерство освіти і науки України отримує звернення від учителів, директорів шкіл, закладів вищої освіти та батьків учнів щодо окремих питань організації освітнього процесу, в тому числі в умовах карантинних обмежень. У зв’язку з цим Міністерство 

09:40:36 23.09.2020

Щодо недопущення політичної агітації у закладах освіти.

          До Міністерства освіти і науки України надходить інформація щодо залучення учасників освітнього процесу до участі в акціях і заходах окремих політичних партій та поширення у закладах освіти партійної та виборчої агітації.

15:08:00 21.09.2020

ПРЕЗЕНТОВАНО ЗБІРНИК НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України розробили Збірник нормативних документів щодо роботи закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

11:48:44 14.09.2020

В умовах пандемії коронавірусу в школах має забезпечуватись здорове та безпечне харчування із урахуванням усіх протиепідемічних заходів.

Відповідний лист щодо недопущення погіршення умов харчування у закладах освіти МОН надіслало в усі обласні та Київську міську державні адміністрації сьогодні, 11 вересня 2020 року.

11:45:55 14.09.2020

До уваги батьків : ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ – МОН РОЗРОБИЛО РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ У ШКОЛАХ

  Міністерство освіти і науки України розробило інструктивно-методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у школах на 2020/2021 навчальний рік. Зокрема, визначено пріоритети роботи інклюзивно-ресурсних центрів та організації інклюзивного навчання в регіонах, що потраплять до “червоної” зони епідемічної небезпеки. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН.  Освітній процес у новому навчальному році має бути організований з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях.

12:33:02 02.09.2020

АСИСТЕНТ ВЧИТЕЛЯ ТА АСИСТЕНТ ДИТИНИ ВИКОНУЮТЬ РІЗНІ ФУНКЦІЇ ТА МАЮТЬ РІЗНІ ОБОВ’ЯЗКИ – РОЗ'ЯСНЕННЯ МОН

Міністерство освіти і науки України розробило методичні рекомендації щодо функцій та обов'язків асистента вчителя та асистента учня (дитини), які виконують різні функції та мають різні обов’язки. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН.   На підставі заяви батьків дитини з ООП у школі в обов’язковому порядку утворюються  інклюзивні класи, в яких разом з іншими учнями навчаються одна, дві або три дитини з ООП. Для роботи в такому класі в штат школи вводиться асистент вчителя.  

12:32:35 02.09.2020

Шановні учні, батьки, вчителі!

 Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди двох найвеличніших національних свят нашої державності - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

13:49:00 21.08.2020

Глибочицька громада……. Її майбутнє в руках сьогоднішніх випускників…

          Ось і закінчився 2019-2020 навчальний рік і 31 липня 2020 року  15 випускникам Глибочицького та Студеницького ліцеїв  урочисто вручили свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.  Троє з них закінчили заклади освіти з медалями: Шиндарівська Вероніка  Глибочицький ліцей  (золота медаль), Ковальчук Ярослава Студеницький ліцей (золота медаль), Сосновська Аліна Студеницький ліцей (срібна медаль).     

10:03:52 04.08.2020

МАСКИ НА ЗАНЯТТЯХ – НЕОБОВ’ЯЗКОВО, КОНТРОЛЬ ЗА СТАНОМ ЗДОРОВ’Я, ЗАБОРОНА “ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ” В ЇДАЛЬНЯХ – ЗАТВЕРДЖЕНО РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗАКЛАДАМ ОСВІТИ ДЛЯ РОБОТИ З 1 ВЕРЕСНЯ

З 1 вересня до закладів освіти допускатимуть лише у масках або респіраторах, водночас на заняттях маски можна буде не використовувати. Педагоги опитуватимуть учнів/студентів щодо їхнього самопочуття і зможуть проводити уроки на відкритому повітрі.

11:51:59 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь