Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Освіта

Підвищення кваліфікації педагогів, у МОН України пояснили, які курси зарахують, які ні.

Питання підвищення кваліфікації турбує багатьох педагогів, і це не дивно: із початком впровадження освітньої реформи змінюються підходи та принципи. Чимало вчителів пригадують торішній бум із курсами на платформі «EdEra». Наплив був такий шалений, що система «виснула» від охочих зареєструватися, далі усі педагоги початкових шкіл дружно проходили матеріали, а деякі навіть допомагали іншим, а далі  виявилося, що організація не є суб’єктом освітньої діяльності.

10:13:20 08.05.2020

З’явилися нові деталі про заповнення класних журналів

Поки триває карантин і проводиться навчання у дистанційному форматі, вчителі намагаються зрозуміти, як заповнювати класний журнал. Міністерство освіти і науки України у короткому відео надало більш детальне роз’яснення щодо цієї теми.

10:10:36 08.05.2020

5-Й ТИЖДЕНЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН: ЯКІ КАНАЛИ ТРАНСЛЮВАТИМУТЬ УРОКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ, РОЗКЛАД З ТЕМАМИ ТА СВЯТКОВІ ДНІ

Cьогодні, 4 травня 2020 року, розпочинається п’ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Цього тижня анонсуємо канали, що надалі транслюватимуть уроки для початкової школи, розповідаємо про теми, що заплановано вивчити цього тижня, а також про вихідний 11 травня.

12:13:19 04.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь