A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оздоровлення та відпочинок дітей в літній період

Оздоровлення та відпочинок дітей в літній період

      На виконання Закону України «Про відпочинок та оздоровлення дітей», відповідно до «Порядку направлення дітей у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області» з метою належного проведення відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 25 червня 2019 на десятиденну зміну до санаторію «Дениші» відправлено дітей, пільгових категорій,  з Глибочицької ОТГ на літній відпочинок. Путівки придбані за кошти Глибочицької сільської ради та надаються безкоштовно у відповідності до чинного законодавства. Також Глибочицькою сільською радою організовано безоплатний проїзд дітей до місця відпочинку. З напутнім словом до дітей, що відправлялися до закладу відпочинку звернувся сільський голова Сергій Сокальський, який побажав, чудового настрою, міцного здоров’я та гарного відпочинку зауваживши на необхідності дотримання правил внутрішнього розпорядку та техніки безпеки.

13:00 25.06.2019

Дорогі діти, шановні вчителі та батьки!

Дорогі діти, шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника , яке знаменує завершення 2018-2019 навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Сьогодні перегортаємо першу сторінку славного освітянського літопису Глибочицької об’єднаної територіальної громади. Ця подія підсумовує освітню та виховну роботу педагогічних колективів та здобувачів освіти за цілий навчальний рік. Упродовж цього року здобувачі освіти долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності, перемагали , здобували нагороди і просто навчалися, щоб знати більше, бути конкурентно-спроможним  у світі, що так стрімко розвивається. Дякуємо кожній дитині за те, що є справжнім патріотом нашої держави, нашої громади дякуємо вашим наставникам по – батьківськи вимогливим і по – материнськи турботливим. Ми спільними зусиллями робимо наші заклади освіти сучасними і перспективними. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання в Новій українській школі!

14:28 30.05.2019

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

У квітні 2019 року у місті Києві було підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу еколого – натуралістичного напрямку  «Ось мій рідний край, ось мій рідний дім».

16:42 17.04.2019

Педагогічні інновації у систему практичної освіти через творчість учителя

Педагогічні інновації у систему практичної освіти через творчість учителя

15 квітня 2019 року на базі Комунального опорного закладу «Глибочицький ліцей» було проведено засідання предметно-методичної комісії вчителів математики та фізики закладів освіти Глибочицької ОТГ з питання «Впровадження компетентнісного підходу до викладання предметів фізико-математичного циклу».

10:06 17.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь