Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Учні Глибочицького ліцею взяли участь у міжобласному вишколі за системою національно-патріотичної, військової-спортивної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 13.07.2021 18:07
Кількість переглядів: 1353

Фото без опису

     Учасники рою "Вільні побратими" представили курінь імені Сергія Андрусенка Глибочицького ліцею у міжобласному вишколі, який проходив у рекреаційно-заповідній зоні Уманського району на березі ріки Гірський Тікич села Буки.

     П'ять різновікових роїв Черкаської та Житомирської області (серед яких три куреня Житомирщини) представили свої здібності, здобуті протягом року у звітному вишкільному таборуванні за системою національно-патріотичної, військової-спортивної гри "Сокіл" ("Джура"). Протягом вишкільного таборування джури вдосконалювали  навички за напрямом SoftSkills: самодисципліни, відповідальності, злагодженої роботи у команді. Пройшли практику організації самоврядування та козацько-лицарського виховання юних джур в якості лідерів - старшини табору. Проявили здібності у спортивно-військових випробуваннях "Саперна підготовка", "Відун" (квестові інтелектуальні змагання), "Впоряд" "Таборування", "Основи домедичної допомоги в польових умовах", "Гігієна в умовах польового табору та походів" тощо. Під час екскурсій озброїлись знаннями для майбутніх конкурсних досліджень у Легедзинському музеї трипільської культури, в Уманському культурно-мистецькому комплексі просто неба, під час пішохідної екскурсії селами Легедзине та Буки. Відвідали місце зйомок серіалу "Козаки. Абсолютно брехлива історія". Загартували дух і силу для майбутніх звершень!

     Виносимо подяку відділу освіти та культури Буцької селищної ради за чудову можливість змістовного, активного відпочинку навчально-вишкільного змісту та організацію національно-патріотичного виховання молоді за системою гри "Сокіл"("Джура") на високому рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь