A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Учні Глибочицького ліцею взяли участь у міжобласному вишколі за системою національно-патріотичної, військової-спортивної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 13.07.2021 18:07
Кількість переглядів: 1324

Фото без опису

     Учасники рою "Вільні побратими" представили курінь імені Сергія Андрусенка Глибочицького ліцею у міжобласному вишколі, який проходив у рекреаційно-заповідній зоні Уманського району на березі ріки Гірський Тікич села Буки.

     П'ять різновікових роїв Черкаської та Житомирської області (серед яких три куреня Житомирщини) представили свої здібності, здобуті протягом року у звітному вишкільному таборуванні за системою національно-патріотичної, військової-спортивної гри "Сокіл" ("Джура"). Протягом вишкільного таборування джури вдосконалювали  навички за напрямом SoftSkills: самодисципліни, відповідальності, злагодженої роботи у команді. Пройшли практику організації самоврядування та козацько-лицарського виховання юних джур в якості лідерів - старшини табору. Проявили здібності у спортивно-військових випробуваннях "Саперна підготовка", "Відун" (квестові інтелектуальні змагання), "Впоряд" "Таборування", "Основи домедичної допомоги в польових умовах", "Гігієна в умовах польового табору та походів" тощо. Під час екскурсій озброїлись знаннями для майбутніх конкурсних досліджень у Легедзинському музеї трипільської культури, в Уманському культурно-мистецькому комплексі просто неба, під час пішохідної екскурсії селами Легедзине та Буки. Відвідали місце зйомок серіалу "Козаки. Абсолютно брехлива історія". Загартували дух і силу для майбутніх звершень!

     Виносимо подяку відділу освіти та культури Буцької селищної ради за чудову можливість змістовного, активного відпочинку навчально-вишкільного змісту та організацію національно-патріотичного виховання молоді за системою гри "Сокіл"("Джура") на високому рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь