A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Участь у нараді з питання створення на території району установи з надання базової соціальної послуги денного догляду для дітей та молоді зі складними порушеннями розвитку

Дата: 14.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 1358

13 липня Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський взяв участь у нараді з питання створення на території району  установи з надання базової соціальної послуги денного догляду для дітей та молоді зі складними порушеннями розвитку, яка проводилася під головуванням голови Житомирської райдержадміністрації  Юрія Денисовця за участю представників  Новогуйвинської селищної ради, Березівської, Глибочицької, Оліївської, Станишівської сільських рад, громадських організацій.

Участь у зустрічі-нараді також взяли депутати обласної ради Людмила Кицак та Тетяна Парфентієва, голова Житомирської районної ради Олександр Блощинський, заступник голови Житомирської  РДА  Людмила Заворотнюк, головний спеціаліст Департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Олександр Пінчук, директор Департаменту соціальної політики Житомирської міської ради Вікторія Краснопір,  представник благодійного фонду “Lumos” Наталія Шигонська, голова ГО “Світ без обмежень” Світлана Шиш, уповноважена ГО “Аутизм-Житомир” Світлана Ємеліна та голова цієї організації Жанна Зарічна, керівник благодійної організації “Благодійний фонд “Дім гідності” Джонсон Джедідая Крістофер, голова ГО людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я” Неля Ковалюк й ін.

За словами Юрія Денисовця, така представницька кількість учасників свідчить про привернення уваги небайдужих до проблем людей з інвалідністю, зокрема створення  умов для їх адаптації та соціалізації шляхом надання послуги денного догляду.

Це була вже друга, але не остання зустріч з даного питання. Учасники вирішили на наступну нараду зібратися з результатами більш поглибленої оцінки потреб осіб з інвалідністю територіальних громад в організації таких закладів  та розглянути питання щодо приміщення для центру денного догляду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь