A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

На базі Глибочицької сільської ради проведено семінар-тренінг для освітян

Дата: 09.07.2021 17:11
Кількість переглядів: 1393

 

        З 7 по 9 липня 2021 року на базі Глибочицької сільської ради Управлінням державної служби якості освіти у Житомирській області проведено семінар-тренінг «Внутрішня система забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти» для директорів закладів загальної середньої освіти Глибочицької громади та колег з інших міст і територіальних громад.

      Керівники закладів освіти вдячні організаторам: начальнику управління Редьку О.В., заступнику начальника управління-начальнику відділу інституційного аудиту С.Ю.Вдовенку та головному спеціалісту відділу інституційного аудиту А.В.Катинській за титанічну роботу, проведену по підготовці закладів освіти до інституційного аудиту.

     В ході проведення семінару проаналізовано типові порушення, виявлені під час проведених позапланових інституційних аудитів в закладах освіти області, навчено проводити самооцінювання діяльності закладів освіти. Керівники опрацювали Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти, Акти аудиту, розробили механізми реалізації  внутрішньої системи якості освіти від теорії до практики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь