A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22 липня відбулося спортивне свято з нагоди відкриття міні-футбольного поля та комплексу спортивних тренажерів у с. Березина

Дата: 23.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 1440

22 липня жителі с. Березина мали змогу відвідати спортивне свято з нагоди відкриття у селі міні-футбольного поля та комплексу спортивних тренажерів.

Відтепер у Березині є діюче футбольне поле, облаштоване за рахунок коштів Глибочицької сільської ради, та  спортивні тренажери, придбані за кошти обласного бюджету за сприяння депутата обласної ради Руслана Павлюка.

Участь у відкритті заходу взяли Глибочицький сільський голова Сергій Вікторович Сокальський, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради  Ганна Мефодіївна Войтенко, депутат Глибочицької сільської ради Оксана Миколаївна Кононюк та директор Глибочицького ліцею, член виконкому Глибочицької сільської ради Валентина Василівна Марчук.

Художню частину для присутніх підготували талановиті аматори Березинського клубу.

На кінець свята відбувся товариський матч між дитячими футбольними командами сіл Глибочиця та Березина. Право провести перший удар на полі отримали голова громади Сергій Сокальський та майбутній капітан футбольної команди Назар Білявський.

Дуже приємно, що тепер на території парку будуть збиратися більше дітей та молоді нашого села. Сподіваємось, що спорт стане складовою їхнього життя, адже спорт - це передусім запорука здоров’я, а спортивна громада – успішна громада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь