A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

В санаторії «Дениші» відпочивали та оздоровлювалися школярі Глибочицької громади

Дата: 20.07.2021 16:46
Кількість переглядів: 1373

З 5 по 18 липня в санаторії «Дениші» відпочивали та оздоровлювалися діти пільгових категорій, що навчаються в закладах середньої освіти Глибочицької громади.

За кошти місцевого бюджету вдалося оздоровити 62 дитини, серед яких діти з багатодітних родин, діти учасників АТО, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, з особливими освітніми потребами, а також інші категорії дітей-пільговиків громади, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки .

Працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради відвідали санаторій в день від’їзду дітлахів, щоб дізнатись про враження від перебування у оздоровчому закладі безпосередньо від відпочиваючих.

ЛФК, тренажери, соляна шахта, киснева пінка, масаж, басейн, лікувальна моршинська вода – далеко не вичерпний перелік процедур, які отримували учні в залежності від стану здоров’я та призначень лікарів.

Їжа була різноманітною та смачною, що по достоїнству оцінили юні гурмани. «Було дуже смачно, кожен день їли м'ясо, рибу, курку, щодня були фрукти, соки, печиво, йогурти. Їли п’ять разів на день, всі наїдались, навіть всього не могли подужати», - каже Максимчук Тетяна.

За час перебування в санаторії дітлахам вдалося не лише оздоровитися, а й здружитися та отримати море позитивних вражень. «Тут весело, познайомились з новими друзями, було класно і цікаво», - говорить Підгородецька Анастасія. «Було дуже цікаво! Кожен день проводили різні ігри: «День водія», «Як стати бізнесменом» і багато інших. Через день була дискотека, а коли не було дискотеки – був театр або концерт», - додає Ткачук Аня.

Більшість дітей перед від’їздом не хотіла розлучатися з новими приятелями, а також зі своїми вожатими Мариною Сергіївною, Богданом Сергійовичем та Кариною Сергіївною. Були сльози та прощальні обійми, а ще – бажання повернутися до санаторію, до неперевершеної поліської природи, до літа та друзів наступного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь