A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Культурно-масові заходи

5 грудня 2019 року в приміщенні Будинку культури с. Глибочиця відбулися урочистості з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування

Депутатів Глибочицької сільської ради, членів виконавчого комітету, працівників апарату сільської ради вітали: Глибочицький сільський голова  С.В. Сокальський, виконуючі обов’язки  Кмитівського та Студеницького  старостинських округів  В.Я. Яремчук та В.А. Матвійчук.

17:20:53 06.12.2019

Фестиваль «БАРВИ ЖИТТЯ» у Студениці

Для інтеграції та спілкування дорослі влаштовують дітям фестивалі. Із таких постійну «прописку» у Студениці отримав фестиваль «Барви життя».

15:52:40 06.12.2019

6 листопала 2019 року у приміщенні Будинку культури    с. Глибочиця відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня  працівників  культури та майстрів народного мистецтва!

 З  професійним святом присутніх привітав Глибочицький сільський голова  С.В. Сокальський, подякував за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури  та вручив грошову винагороду  аматорам - учасникам  творчих колективів, що функціонують при закладах культури Глибочицької сільської ради.

13:24:22 07.11.2019

14 жовтня 2019 року на базі Глибочицького будинку культури проведено урочистий захід, з нагоди святкування Дня захисника України, організований Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області.

На урочистий захід були запрошені учасники АТО/ООС, учасники бойових дій на території інших держав та члени їх сімей,  мешканці Глибочицької об’єднаної територіальної громади.

12:39:36 15.10.2019

14 жовтня 2019 року у день відзначення православного свята ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, яка в наших національних традиціях здавна ототожнювалася з покровителькою захисників рідної землі, відбулося СВЯТО села Нова Вигода.

Це невелике  поліське село  Глибочицької сільської ради багате своїми традиціями та працьовитими людьми в черговий раз  відзначило свій день народження.

10:45:26 15.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь