A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

14 жовтня 2019 року на базі Глибочицького будинку культури проведено урочистий захід, з нагоди святкування Дня захисника України, організований Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області.

Дата: 15.10.2019 12:39
Кількість переглядів: 1668

Фото без описуНа урочистий захід були запрошені учасники АТО/ООС, учасники бойових дій на території інших держав та члени їх сімей,  мешканці Глибочицької об’єднаної територіальної громади.

До учасників АТО/ООС, учасників бойових дій на території інших держав  з вітальним словом звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, який відзначив мужність і героїзм учасників бойових дій, вручивши їм грошову винагороду.

Від представників виконавчого комітету Глибочицької сільської ради до учасників АТО/ООС, учасників бойових дій на території інших держав  та гостей свята з музичним подарунком та вітальним словом звернувся Ігор Штанько.

З вітальним словом до ветеранів бойових дій звернувся учасник АТО, житель села Глибочиця Сейко Ігор, а з музичним подарунком виступив учасник АТО, житель села Березина Котвицький Юрій.

Для гостей свята з концертною програмою виступали творчі колективи та окремі виконавці Глибочицького будинку культури.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів, учасників АТО/ООС та бойових дій на території інших держав.

До місць поховання загиблих учасників АТО та до меморіальних дощок загиблим учасникам АТО працівниками апарату Глибочицької сільської ради спільно з бойовими побратимами та рідними загиблих здійснено покладання квітів.

Глибочицькою сільською радою організовано підвіз запрошених гостей свята до місця проведення заходу та в зворотному напрямку.

         Активну участь у забезпеченні організації святкового заходу прийняв депутат Житомирської обласної ради Руслан Віталійович Павлюк.     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь