A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

14 жовтня 2019 року у день відзначення православного свята ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, яка в наших національних традиціях здавна ототожнювалася з покровителькою захисників рідної землі, відбулося СВЯТО села Нова Вигода.

Дата: 15.10.2019 10:45
Кількість переглядів: 663

Фото без описуЦе невелике  поліське село  Глибочицької сільської ради багате своїми традиціями та працьовитими людьми в черговий раз  відзначило свій день народження.

На свято приїхало багато гостей майже з усіх сіл нашої   обєднаної територіальної громади.

Цьогоріч вперше за сприяння Глибочицької сільської ради на наймолодших гостей свята чекали  головні і цікаві  розваги: батути, весела гірка, солодка вата. А люди старшого покоління насолоджувалися чудовими мелодіями у виконанні духового оркестру. Упродовж двох годин творчі колективи та окремі виконавці Будинку культури с. Глибочиця та клубу с. Березина дарували присутнім святковий концерт. І, звичайно, чудова погода, цілий день радувала присутніх на святі.

         З привітальним словом та найкращими побажаннями  до жителів та гостей села звернувся Глибочицький сільський голова          С. В. Сокальський.

Зі святом присутніх вітали депутати: Житомирської обласної ради  Р.В. Павлюк; Житомирської районної ради В.В. Козел; Глибочицької сільської ради М.І. Шапоренко та  В.С. Шпаківський.

Закінчилося свято традиційною танцювальною програмою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь