A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Творчий аматорський колектив «Берегиня» клубу с. Великі Кошарища Глибочицької сільської ради відсвяткував свій 5-річний ювілей.

Дата: 15.10.2019 10:28
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

Творче життя учасників аматорського  вокального ансамблю багате на події і досягнення. За 5 років було багато творчих конкурсів, фестивалів, концертів.

Вокальний ансамбль «Берегиня» – яскрава перлина співочої Глибочицької громади

Якісно підібраний і продуманий репертуар,  опрацьований висококваліфікованим художнім  керівником колективу Орестом Васильовичем Бляхарським, робить виступи ансамблю завжди цікавими і змістовними.

        А ще колективу поталанило, що у них є дуже  гарні поціновувачі їхньої творчості - це вдячні глядачі.

З вітальним словом  до учасників колективу та всіх присутніх у залі звернувся Глибочицький сільський голова Сокальський Сергій Вікторович, зазначивши, що саме такі творчі вечори, зустрічі з місцевими артистами дають можливість жителям  нашої громади отримувати насолоду  від неповторної краси пісенної творчості. А іменинникам Сергій Вікторович вручив  цінний подарунок- баян, який  так необхідний колективу.

Тепло та з гордістю про кожного учасника «Берегині» у своєму виступі розповіла в. о. старости Кмитівського старосинського округу Валентина Миколаївна Яремчук,  та побажала і у подальшому нових творчих злетів та перемог.

Багато  побажань та вдячності за талант і незрадливу любов до пісні висловила «Берегині» депутат Глибочицької сільської ради, директор Кошарищенської гімназії Дорошенко Тетяна Сергіївна.

Начальник  відділу культури та туризму, молоді та спорту  Глибочицької сільської ради Євгенія Адамівна Сімчук  щиро привітала всіх присутніх з прекрасним осіннім мистецьким святом, окресливши, що   нинішнє свято це ще один спільний результат роботи всіх  працівників культури Глибочицької об’єднаної територіальної  громади, тому що у заході брали участь творчі колективи:   Будинків культури сіл Глибочиця та Студениця,  клубів сіл Кмитів та Березина. «Звичайно,  ми не зупиняємося на досягнутому і попереду у нас ще є цікаві проекти, і незабаром вони обов’язково порадують мешканців  нашої громади»,- відзначила очільник культури громади.

На сьогодні аматорський колектив клубу с. Великі Кошарища  продовжує творити свою історію, пишучи її нові сторінки. І стає зрозумілим, що й дійсно, пісня для нас – це життя.

Нехай і надалі звучить злагоджений спів  вокального ансамблю «Берегиня», народженого у гарному поліському хліборобському краї «На многії, многії літа!»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь