Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Освіта

Заклад освіти, до якого хочеться повертатись……

24 травня 2019 року на базі КОЗО  «Глибочицький  ліцей» відбувся День відкритих дверей. Адміністрація, педагоги,  ліцеїсти   гостинно зустрічали здобувачів освіти філії «Березинська початкова школа» та здобувачів освіти   9 класу КЗ «Гадзинська  гімназія», педагогів, батьків.    

11:04:53 28.05.2019

«Ми для Європи – Європа для нас… Нові горизонти відкрити вже час!»

 День Європи для України і українців – це не просто ще один святковий день. Це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Це привід і приклад єднання навколо великого прагнення і глобальної мети – увійти до родини європейських країн. Учні Студеницького ліцею із задоволенням приєдналися до проекту ГО «Євроклуб» «Житомирщина європейська».

16:19:48 20.05.2019

Про підсумки ІІ туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт у рамках Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби»

Відділ освіти Глибочицької ОТГ вітає здобувачів освіти КОЗО "Глибочицький ліцей" з перемогою у ІІ турі конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт у рамках  Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби»

17:09:58 14.05.2019

Про підсумки 4-го (підсумкового) етапу XVIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Відділ освіти Глибочицької ОТГ вітає з абсолютною перемогою здобувачів освіти КОЗО  «Глибочицький ліцей» у 4-му (підсумковому) етапі XVIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Історія України і державотворення»

09:51:03 13.05.2019

День охорони праці в КОЗО «Глибочицький ліцей» та КЗ "Гадзинська гімназія

   Протягом 22-26 квітня 2019 року в Глибочицькому ліцеї  проходили заходи, проведені в рамках «Дня  охорони праці». Завершенням  заходів  був День Цивільного захисту. Розпочався День Цивільного захисту із загальноліцейної лінійки, на якій із вступним словом звернулась до присутніх  директор Глибочицького ліцею  Марчук В.В.

12:49:15 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь