Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Освіта

Поради батькам до початку навчального року

 МОЗ України проводить інформаційну кампанію “До школи” та повідомляє, як підготуватись до 1 вересня учням, батькам і освітянам, щоб наступний навчальний рік був виключно здоровим і корисним.

14:45:43 15.08.2019

«Моя Батьківщина – очима дітей етносів України»

 Завдяки неймовірним зусиллям одержали перемогу в XIV Всеукраїнському історико – літературному конкурсі «Лицарі українського романтичного світосприйняття» Проекту «Моя Батьківщина – очима дітей етносів України».

16:44:40 29.07.2019

Вітаємо рій «Нескорені» Студеницького ліцею з перемогою (ІІ місце) в обласному етапі гри «Сокіл» (Джура)

      Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура) є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання дітей та молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

15:16:11 20.06.2019

Враження після участі у Всеукраїнській літній Стартап-Школі «StartChemist»

 Вчитель хімії Комунального опорного закладу освіти «Глибочицький ліцей» Григор’єва Тетяна Миколаївна   разом з ученицею 9 класу  Дем’янчук Катериною    з 10 по 14 червня 2019 року  були запрошені до міста Києва, в Національний еколого – натуралістичний центр (НЕНЦ), для участі у  Всеукраїнській літній Стартап-Школі. Взимку наші представники вже брали участь у Всеукраїнському турнірі «Юний хімік» на базі даного закладу, тому  знову  були запрошені для участі у літній школі хіміка, де знову їх чекала цікава та пізнавальна  програма.              

15:33:08 19.06.2019

Цікаве табірне життя, сповнене дитячих вигуків і оплесків, радощів і хвилювань триває в закладах освіти Глибочицької сільської ради.

           Організація пришкільних   таборів  відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи із здобувачами освіти  в літній період. На базі  закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради         організовується  робота  таборів відпочинку  з денним перебуванням. За короткий проміжок часу працівники таборів створюють  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, соціальна і психологічна гармонія людини. А також доброзичливі стосунки з людьми, природою і з самим собою.         У    таборах  сплітаються активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей з розвитком самостійності.            Літній  пришкільний  табір  – могутня форма проти бездоглядності, асоціальної поведінки школярів.      Під час роботи  таборів вихователі враховують дитячі інтереси, приймають до уваги потреби і бажання кожної дитини, їх індивідуальні потреби. Дітям пропонуються різні завдання, завдяки яким вони можуть виконувати свої бажання. Програма дає можливість кожній дитині проявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі.

15:09:50 14.06.2019

Про співпрацю з кафедрою історії України Житомирського державного універсітету імені Івана Франка закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради.

             На початку нового тижня літа кафедра історії України Житомирського державного університету імені Івана Франка продовжує розпочату серію екскурсій. Цього року ми вирішили запропонувати знайомство із цікавими та маловідомими сторінками й місцями Житомира як старшокласникам житомирських шкіл, зокрема, учнями десятих класів ЗОШ №6, так і представникам старших та молодших вікових груп.           Процеси децентралізації сприяють пошуку нових форм співпраці зі закладами загальної середньої освіти  об’єднанних територіальних громад Житомирського району, звідки на історичний факультет приходить найбільша кількість абітурієнтів. До таких належить й екскурсійно-просвітницька компонента.

14:27:28 11.06.2019

«Джура» виховує патріотів……

    04 червня 2019 року    на стадіоні імені В.І. Міщенка села Глибочиця  пройшов перший  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

16:33:18 06.06.2019

У столиці відбулось нагородження переможців конкурсу, присвячених Шевченківським дням. Вітаємо щасливчиків!

         30 травня 2019 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

15:38:06 05.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь