Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Прощання із загиблим Козлюком Вадимом

Дата: 18.09.2024 14:35
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Страшна війна без жалю забрала ще одне життя мешканця нашої громади, воїна, який боронив українську державу від російського окупанта.

Козлюк Вадим Ігорович, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, 11 вересня 2024 року отримав несумісне із життям поранення в ході виконання бойового завдання біля н. п. Коренево, Короневського району Курської області, російської федерації

Вадим народився 06 лютого 1992 року в с. Великі Межирічі Корецького району Рівненської області.

         З 1998 року хлопчина навчався в Здолбунівський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яку успішно закінчив в 2005 році. Після закінчення школи вступив на навчання до Здолбунівського залізничного ліцею, який закінчив 2008 та здобув професію столяра.

         Після закінчення навчання Вадим працював на різних роботах в Україні та за кордоном.

З початку повномаcштабного вторгнення Козлюк Вадим добровольцем вступив на службу до  ТрО. Брав участь в боях за Київську область. Виконував бойові завдання на Бахмутському напрямку.

За наказом командування у серпні 2024 року відбув на Курський напрямок.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Кожен загиблий Воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас, їх імена назавжди будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Нехай душа загиблого захисника Вадима знайде вічний спокій…

Вічна пам'ять та вічна слава всім, хто загинув за Перемогу України!

Слава Україні! Героям Слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь