Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 15.07.2024 09:52
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Відповідно до указу Президента України від 24 серпня 2021 року №423/2021 весь мужній український народ відзначає важливу подію – День української державності. З цього року (2024 р.) ми відзначаємо цю подію 15 липня, що збігається із вшануванням князя Київського Володимира Великого.

День Української Державності символізує тисячолітню історію державотворення України, корені якої сягають до середньовічної держави Київської Русі.

День української державності є значущою подією для всіх українців, оскільки він  символізує колективні досягнення і зобов’язання перед майбутніми поколіннями. Українська державність — це наша спільна історія, в якій ми виростали, боролися за нашу незалежність та досягли значних успіхів. Це майбутнє, в якому ми прагнемо жити у єдності та міцній державі, що захищає наші права та інтереси.

Дуже важливо пам’ятати та ділитися історичними досягненнями та успіхами України, особливо в умовах війни та інформаційних маніпуляцій, якими намагаються спотворити правду та приховати справжні події та факти української історії, бо наша історія і культура є унікальними та надзвичайно цінними національними скарбами.

Сьогодні триває боротьба за українську державність, українці щодня героїчно захищають Україну та її майбутнє, щодня докладають зусиль для підтримки Збройних Сил України, допомагають постраждалим від війни…

Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній та незалежній країні з демократичними цінностями.

Хай найскоріше настане перемога України!

Хай нові сторінки історії української державності будуть про процвітання та добробут під мирним українським небом!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

СЛАВА ГЕРОЯМ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь