Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З Днем Української державності

Дата: 15.07.2024 07:40
Кількість переглядів: 44

Фото без описуЩиро вітаю усіх українців з Днем Української Державності та Днем Хрещення Київської Руси – України!

У Вікіпедії написані слова, які надзвичайно точно відображають ціль боротьби України: «Характер державності обумовлений обсягом суверенітету тієї або іншої держави».

Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, що давала наснагу і сили залишатися собою у важкі часи. Вся історія нашої країни пронизана боротьбою за незалежність, за свободу, за право бути українцями, за право жити у незалежній вільній Україні, яке сьогодні ми виборюємо в черговий раз.

Світла пам'ять загиблим, щирі співчуття їхнім родинам! Величезна вдячність ЗСУ та всім, хто боронить нашу Незалежність! А також кожному, хто на своєму місці робить внесок у перемогу!

Терпіння всім нам, миру і незламної віри у світле майбутнє держави! Нехай почуття гордості за Україну міцніє й об’єднує українське суспільство по всьому світі.

Слава Україні!

 

З повагою Глибочицький сільський голова Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь