Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради

Дата: 11.07.2024 16:01
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

На підставі рішення Глибочицької сільської ради проводиться конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради.

Умови проведення конкурсу:

Проведення конкурсного відбору відбудеться 30 липня 2024 року о 10:00, в приміщенні Глибочицької сільської ради (сесійна зала) за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд.2.

Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі: 26 липня 2024 року.

 

Об’єкт оцінки:

  • Земельна ділянка з кадастровим номером 1822082000:05:001:0581 площею 0,0400 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташована за адресою: с.Гадзинка, вул. Шевченка, 2, Житомирського району Житомирської області.

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників - відповідно до Наказу Фонду Державного майна України «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» від 31.12.2015 №2075.

Для підтвердження наявності практичного досвіду з експертної оцінки земельних ділянок надати довідку із зазначенням замовників, номерів та дат укладених договорів, або копії рекомендаційних листів попередніх замовників.

 

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають на розгляд Комісії:

1) заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт окремо. До заяви додаються:

1) заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт окремо. До заяви додаються:

- копії установчих документів претендента;

- засвідчену у встановленому порядку копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності та/або відповідного документа, передбаченого статтею 6 Закону України «Про оцінку земель»;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

2) у запечатаному конверті конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Заяви на участь у конкурсі реєструються діловодом в книзі реєстрації вхідної кореспонденції.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляють до оголошеної дати проведення конкурсу. Конкурсні документи претендентів, яких не допущено до участі в конкурсі, повертаються комісією за письмовою заявою після підписання протоколу засідання комісії.

Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову комісії.

 

На підставі рішення комісії переможцем конкурсу визначається учасник, пропозиції якого найбільш повно відповідають таким критеріям:

- мінімальна вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання експертної грошової оцінки земельних ділянок по відношенню до інших учасників конкурсу; 

- мінімальний строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки.

 

Рішення Комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні та оформляється протоколом, який підписується усіма членами Комісії.

У разі рівної кількості голосів, голос голови Комісії є вирішальним.

 

Місцезнаходження комісії: приміщення Глибочицької сільської ради (сесійна зала) за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд.2.

Контактні телефони: 0412 406015, 0969049584.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь