Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

Дата: 28.06.2024 08:37
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

28 червня ми відзначаємо День Конституції України - одне з найважливіших державних свят.

Цього року це вже 28-ма річниця прийняття Конституції України.

28 червня 1996 році Верховна Рада прийняла Конституцію, яка закріпила незалежність, суверенітет та демократичні цінності нашої країни.

В умовах сьогоднішньої боротьби i на тлі незліченних злочинів окупантів рф, цінності, закладені в Основному Законі, для кожного українця набувають ще вагомішого i більш глибинного змісту.

У Конституції закріплено суверенітет Української держави на всій її території, яка є недоторканною, а захист цього суверенітету є найважливішою функцією держави i справою всього Українського народу.

Конституційний обов’язок щодо захисту України, її незалежності та територіальної цілісності, шанування її державних символів, забезпечення економічної та інформаційної безпеки йде від серця кожного українця, виходить з глибин нашої історії та передається з покоління в покоління. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці впродовж вже понад 10 років війни, яку рф розв’язала i веде проти України.

Сьогодні Конституція України - це наші цінності, гарантії прав і свобод, запорука єдності народу… Сила, проти якої не існує зброї.

Ми продовжуємо боротись за свою незалежність, право вільно робити свій вибір, самим будувати майбутнє. Ось тому ми – непереможні.

Бережімо та поважаймо її.

Пишаймося Україною та віримо у ЗСУ!

З Днем Конституції!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь