Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Буклет «Поради для батьків та опікунів щодо протидії сексуальному насильству в Інтернеті»

Дата: 17.06.2024 14:46
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Міжнародною громадською організацією «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» у співпраці з іншими національними партнерами виконується проект «Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті», який фінансується Європейським Союзом.

Діяльність проекту спрямована на підвищення спроможності правоохоронних органів, центрів соціальних служб та організацій громадянського суспільства щодо забезпечення цифрових прав дітей, протидії проявам створенні ефективних сучасних інструментів навчання та онлайн насильства та реагування на жорстоке поводження з дітьми та молоддю в Інтернет просторі.

На сьогодні в межах проекту підготовлено посібники, відео та буклети з профілактики онлайн насильства серед дітей.

Буклет «Поради для батьків та опікунів щодо протидії сексуальному насильству в Інтернеті» містить вказівки щодо запобігання сексуальному насильству в Інтернеті та спеціально призначений для батьків та опікунів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь