Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З Днем села ГАДЗИНКА!

Дата: 15.06.2024 08:51
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Шановні жителі села Гадзинка!

Сьогодні відзначаємо День народження вашого села!

Село Гадзинка - це частинка нашої громади, де кожен ранок пробуджує звуки життя, а кожен вечір зігріває теплом родинного затишку. Це місце, де гордість за минуле переплітається з натхненням для творення майбутнього!

Нехай цей день надихне на нові досягнення, на спільні зусилля та на те, щоб кожен день робити села Глибочицької ТГ неймовірними місцями для життя. Нехай же с.Гадзинка зростає і розвиваються, немов зерна, які приносять багатий урожай. Нехай сонце завжди світить над вашими нивами, а вітер несе на своїх крилах мир та процвітання.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і це свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з нас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. Ми не можемо ні на хвилину про це забути, маємо бути сильними та згуртованими, спрямовуючи всі свої зусилля  на Перемогу.
Сьогодні ж хочеться побажати усім жителям с.Гадзинка  міцного здоров'я, родинного тепла та переможного духу. Нехай живе і процвітає ваше село, народжуються і підростають діти, а мир і спокій панують в кожній родині і в нашій Україні!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь