Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2024 07:40
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Дорогі юні друзі! Шановні батьки!

Щиро вітаємо вас та ваші родини із добрим, світлим та прекрасним святом – Днем захисту дітей!

Найкраще, що має в житті людина – це поява на світ дитини. Бо діти – це дар Божий, і найцінніший подарунок долі. Вони – наше продовження, наші радощі та сенс життя.

 Дитинство – це найкраща пора, сповнена незабутніх вражень, безтурботного дозвілля та здійснення мрій, сподівань та безкінечних бажань.

Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.

Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Нехай наших діток оточують доброта і розуміння, а їхні мрії завжди збуваються.

Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. 

Бажаємо всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне – міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

 

Глибочицький сільський голова                                     Начальник Служби у справах дітей

Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ                                                      Тетяна ВЕРГУН

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь