Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

1 червня - День захисту дітей

Дата: 01.06.2024 00:13
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це день, коли ми згадуємо про права дітей і зобов’язання дорослих захищати їх від будь-яких форм насильства.

Зазвичай це свято радості та безтурботності, яке наповнене дитячим сміхом та веселощами. Проте сьогоднішня ситуація в Україні робить його більш важливим. В Україні триває війна, і це надзвичайна ситуація для всіх. Однак найбільше від цього страждають наші діти. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних, ті, хто був вимушений залишити своє рідне місто, свій будинок, і ті, хто, на жаль, загинув.

Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Саме діти потребують нашої любові, турботи і уваги!

У День захисту дітей хочеться побажати  кожній дитині міцної сім’ї, безтурботного дитинства та мирного неба.

Вітаємо дітей всієї України! Здоров'я всім і ясних днів! Нехай швидше настане мир в Україні, і всі українські діти більше не знатимуть жахів війни!

Дорогі діти! Віримо, що ви знайдете ту єдину вірну дорогу, приймете правильне рішення у житті, будете гідними громадянами нашої незламної України!!!

Бережімо наших дітей! Слава України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь