Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК пролунав сьогодні в двох ліцеях та двох гімназіях Глибочицької громади!!!

Дата: 31.05.2024 11:04
Кількість переглядів: 159

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК пролунав сьогодні в двох ліцеях та двох гімназіях Глибочицької громади!!!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Воно знаменує завершення навчального року та початок нового етапу в житті здобувачів освіти нашої  громади. Цей день завжди сповнений емоцій: радості від закінчення ліцею або гімназії, сум за друзями та вчителями… Прощальні хвилини були наповнені яскравими спогадами і щемливим сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне…

Для здобувачів освіти 1-8 класів та 10 класів розпочинається відпочинок, сповнений яскравих вражень. Тож, дорогі наші вихованці та школярі, гарного відпочинку, набратися духовних та фізичних сил перед початком нового етапу навчання у 2024-2025 навчальному році. 

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Нехай ваш шлях буде щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої незламної країни!

Шановні вчителі! Цей день символізує завершення важкої, але дуже важливої справи. Ваш внесок у життя наших дітей неоціненний, і ми цінуємо вашу самовідданість, терпіння та професіоналізм. Нехай літо принесе Вам заслужений відпочинок і натхнення для нових звершень!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь