A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

В селі Студениця попрощалися з Героєм

Дата: 25.04.2024 17:32
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

В СЕЛІ СТУДЕНИЦЯ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА САМЧЕНКА ВІКТОРА ВІКТОРОВИЧА

Сьогодні в селі Студениця ще один прапор позначив місце останнього спочинку загиблого захисника.

         Самченко Віктор Вікторович народився 26 грудня 1986 року в с. Велика Глумча, Ємільчинського району Житомирської області.

         Навчався спочатку в Великоглумчанській  ЗОШ І-ІІ ступенів, потім продовжив навчання в Малоглумчанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Після навчання в 2004-2007 роках в Житомирському технологічному коледжі за спеціальністю «Технологія деревообробки», та здобуття диплома техніка-технолога Віктор переїхав жити в с. Кмитів, де почав працювати на каменеобробних підприємствах. 

В 2010 році Віктор Вікторович одружився та переїхав жити в с. Студениця. З дружиною Оксаною Олександрівною народили та виховували 2-х синів: Кирила, 2011 р. н., та Михайла, 2013 р. н.

Віктор Вікторович продовжував працювати на каменеобробних та деревообробних підприєствах області. Останнім часом працював кочегаром в школі, саме там його і застала війна.

         З початку повномаштабного вторгнення 25 лютого 2022 року Віктор добровольцем вступив на службу до 141 батальйону 115 бригади ТрО. Боронив наш сон та спокій на північних кордонах Житомирської області.

         В листопаді 2023 року був переведений на службу до 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, в складі якої за наказом командування відбув на Бахмутський напрямок.

22 квітня 2024 року в ході виконання бойового завдання проблизу населеного пункту Кліщіївна Бахмутського району Донецької області, відданий військовій присязі на вірність українському народові, старший солдат САМЧЕНКО Віктор Вікторович загинув внаслідок військових дій від вибухів та осколків.

Ми пам'ятатимемо Віктора як порядного чоловіка, справжного сина, турботливого батька, доброго брата, вірного друга, справжнього захисника, і навіки Героя.

Важко підібрати потрібні слова співчуття, неможливо загоїти рану від втрати. Схиляємо голови у скорботі та щиро співчуваємо сім’ї, родині, друзям у такому горі.

Вічна слава та світла пам’ять тобі, Вікторе, і усім, хто загинув за Україну, її свободу та незалежність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь