Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вивчення історичного краєзнавства як сходинки до пізнання рідного краю (засідання динамічних груп педагогічних працівників та здобувачів освіти Глибочицької ТГ)

Дата: 24.04.2024 14:25
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

23 Квітня 2024 відбулося підсумкове засідання динамічних груп  учителів природничого, суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів закладів освіти Глибочицької ТГ, яке проходило у виїзному форматі до міста Коростишева. Метою даного заходу було вивчення історичного краєзнавства, як сходинка до пізнання рідного краю, реалізації інтересів у вивченні навколишнього середовища та історико-культурного надбання Житомирщини, а також формування у здобувачів освіти краєзнавчих знань засобами позашкільної освіти.

Для педагогів та здобувачів освіти було організовано змістовну екскурсію Коростишівським парком скульптур, яку провів директор краєзнавчого музею Славінський Володимир Миколайович.  Крім цього відвідали  Костел Різдва Пресвятої Діви Марії та милувалися краєвидами Коростишівського каньйону.

Керівниками динамічних груп було підведено підсумки роботи за 2023-2024 навчальний рік та внесено пропозиції щодо організації засідань на наступний навчальний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь