Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВЕСНЯНА ТОЛОКА В ГЛИБОЧИЦЬКІЙ ТГ (в рамках місячника чистоти)

Дата: 09.04.2024 10:04
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Сьогодні ми усі прагнемо перемоги і попри війну маємо дотримуватись доброї української традиції – великої спільної толоки.

Весна впевнено набирає обертів… Весняне прибирання - це не просто про збирання сміття та прибирання територій, а це про створення комфортного та привабливого середовища для кожного з нас. Коли дбаємо про наше оточення,  то тим самим підтримуємо здоров'я, підвищуємо якість життя та сприяємо розвитку нашої громади.

Ініціативи в рамках весняного прибирання можуть бути різноманітними - від оновлення ландшафту до впорядкування приміщень та прилеглої території.  Тому, поки незламні Збройні Сили України відстоюють українські землі від окупантів, колективи закладів освіти і культури  Глибочицької сільської ради активно займаються благоустроєм своїх територій.

На різних локаціях прибрали прилеглі території від гілок, сміття, сухого листя та трави, почистили квітники та висадили дерева, кущі та квіти.

Дякуємо колективам закладів освіти і культури та небайдужим мешканцям, які долучилися до весняної толоки. Такі весняні заходи не лише покращують вигляд наших сіл, але й мають позитивний вплив на наші взаємини та загальний настрій у громаді.

Це прояв згуртованості та підтримки, який показує, що разом ми здатні досягти поставлених цілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь