Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ, ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА ПОЛІПШЕННЯ САНІТАРНОГО СТАНУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.04.2024 15:21
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Відповідно до рішення виконкому від 14.03.2024. № 3 «Про організацію благоустрою населених пунктів Глибочицької територіальної громади у 2024 році» заходи з санітарної очистки та благоустрою проводитимуться з 01 по 30 квітня 2024 року.

В цей час плануються роботи щодо приведення в належний санітарний стан кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття узбічь та зелених насаджень в усіх населених пунктах громади.

Кожен громадянин може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми - патріоти своєї маленької батьківщини і чистота наших сіл, їх вулиць і провулків, парків і дворів передусім залежить від усіх нас.

Мешканці нашої громади завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями – за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Об’єднання зусиль всіх небайдужих має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного села.

Звертаємось до всіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, суб’єктів підприємницької діяльності, мешканців Глибочицької громади із закликом взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників.

Прохання до жителів громади під час прибирання могилок на кладовищі все сміття виносити в спеціально відведені місця за межами кладовища, де його зможуть забрати працівники та техніка комунального підприємства. Не робіть стихійне сміттєзвалище навколо кладовища!

Будьмо свідомими! Спільними зусиллями зробимо наше життя чистим!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь