A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

Дата: 26.03.2024 17:03
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Біль не вщухає від втрат наших хлопців і знову ми прощалися з Героєм, що загинув за нашу незалежність, за нашу свободу

Ганько Богдан Васильович народився 14.03.1978 року в  с. Калинівка в гарній трудовій сім’ї фермера Василя Павловича та Валентини Миколаївни.

В 1985 році вступив до першого класу Левківської середньої школи. Після закінчення школи почав допомагати батькові в ФГ «Ставрів».

Разом з дружиною Тетяною Василівною народили та виховали троє чарівних діточок: донечок Діану та Яну та сина Богдана.

Ще в молодих роках Богдан Васильович створив своє власне фермерське господарство «Еко-Старт», де разом зі своєю родиною плідно працював та розвивав своє господарство.

З 2020 року став членом виконавчого комітету Глибочицької сільської ради.

Завжди був активним жителем нашої громади. Надавав фінансову підтримку футбольним командам нашої громади. Благодійно допомагав овочами з власних полів Левківському ліцею та дитячому садочку. Багато жителів громади вдячні Богдану за матеріальну підтримку у важкі для них часи.

В перший день повномаштабного вторгнення Богдан Васильович вступив добровольцем до 141 батальйону 115 бригади ТРО. Боронив північні кордони нашої області. Надалі продовжував свою службу на Бахмутському напрямку в роті матеріального забезпечення.

22 березня 2024 року Богдан Васильович загинув під час ротації по групі заміни поблизу населеного пункту Іванківське Бахмутського району Донецької області.

Наш герой любив життя. Без надійного та люблячого сина залишилися батьки, без коханого чоловіка та гарного батька – дружина та троє дітей. Він завжди був упевненим, енергійним, трудолюбивим, завжди готовий прийти на допомогу. Користувався заслуженим авторитетом серед односельчан, численних друзів та колег.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх хто любив і шанував.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь