A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Участь команди Студеницького ліцею у 22-му Чемпіонаті області зі спортивного (пішохідного) туризму в закритих приміщеннях

Дата: 18.03.2024 14:57
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

15-17 березня 2024 року відбувся 22-ий Чемпіонат області зі спортивного (пішохідного) туризму в закритих приміщеннях на базі  Стрибізького ліцею  Курненської сільської ради.

17 команд  із 9 територіальних громад області виборювали першість за звання переможців у двох вікових групах: молодшій (2010-2012 р.н.) та старшій (2007-2009 р.н.).

Глибочицьку ТГ представляла команда  Студеницького ліцею. Учасники команди на чолі з керівником-наставником Миколою Гончаренком гідно продемонструвала свої вміння зі спортивного (пішохідного) туризму та отримали призові місця:

- Федорченко Віталій І особисте місце ( молодша група);

- Гелевей Богдан ІІІ особисте місце ( молодша група);

- Кучер Олександра І особисте місце ( молодша група).

В загальнокомандному заліку молодша команда зайняла ІІІ місце (Савіцький Микола, Федорченко Віталій, Гелевей Богдан, Кучер Олександра, Андрущенко Софія).

Слід відмітити, що 8-10 березня на у м. Бориспіль на Київщині відбувся Кубок України серед юнаків із пішохідного туризму.

За першість боролися 11 команд – з Київської, Тернопільської, Миколаївської, Чернігівської, Вінницької, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської, Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей.

Житомирщину представляла збірна команда у складі учасників 2009-2011 років народження від декількох громад області. Три представники Глибочицької ТГ були у складі цієї команди - це здобувачі освіти Студеницького ліцею: Савіцький Микола, Федорченко Віталій, Гелевей Богдан  під керівництвом вчителя хімії, фізичної культури Студеницького ліцею та водночас тренера збірної команди  Миколи  Гончаренка.

 

Вітаємо наших призерів і тренера команди з черговою перемогою!!!

Бажаємо нових перемог і досягнення!

Нехай планка успіху постійно піднімається!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь