A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відбулись засідання динамічних груп педагогів Глибочицької громади

Дата: 09.03.2024 09:06
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

1 березня 2024 року на базі Студеницького ліцею відбулися засідання динамічних груп вчителів математики, фізики, інформатики та астрономії - "Методична майстерня", а також вчителів філологічного циклу.

    Сьогодення вимагає від педагогів мати відповідні цифрові навички, а тому метою засідання вчителів математики, фізики, інформатики та астрономії було висвітлити і надати практичні знання та інструменти для того, щоб вчителі могли використовувати новітні технології у своїй освітній діяльності. 

   Як зацікавити здобувачів освіти навіть найскладнішою навчальною темою, як мотивувати до навчання та як активізувати пізнавальну діяльність - саме на цих питаннях і була зосереджена зустріч педагогів громади.

  Вчитель інформатики Студеницького ліцею Крайнік Олексій Миколайович ознайомив присутніх з інтернет-ресурсами для створення інтерактивних робочих аркушів.

   Як використати можливості програмного забезпечення Mozabook на уроках природничо - математичного циклу продемонструвала вчитель інформатики Гадзинської гімназії Свойкіна Сніжана Сергіївна.

   Майстер-клас «Цифрова грамотність в епоху штучного інтелекту: що потрібно знати вчителю» провела вчитель інформатики та математики Левківського ліцею Шахрай Валентина Володимирівна.

   Проведення дослідницької та пошукової роботи на уроках фізики продемонструвала вчитель фізики Глибочицького ліцею Оранська Ірина Василівна.

Нові знання, нові ідеї, новий досвід - все це спонукає педагогів до самовдосконалення, самореалізації, а в майбутньому -  успішні  учнів, освічена  нація!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь