A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Нарада керівників закладів освіти Глибочицької сільської ради

Дата: 02.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

29 лютого 2024 року керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Глибочицької громади мали змогу вирішити нагальні питання під час участі в черговій нараді, яка відбулась на базі Левківського ліцею.

Нараду проводила начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ганна ВОЙТЕНКО. На порядку денному обговорювалися питання:

  • «Про стан організації харчування у ЗЗСО та ЗДО громади»;
  • «Порядок отримання ваучерів для підвищення кваліфікації та здобуття вищого рівня освіти для підтримки конкурентоздатності на ринку праці» зустріч з представниками Відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями (Людмила БАРАНЮК, заступник начальника Відділу, Тетяна ТИМЧУК, консультант Відділу);
  • «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами», (Костянтин МЕЛЬНИК, головний інспектор ВЗН ЖРУ ГУ ДСНС у Житомирській області).

Ганна ВОЙТЕНКО, закцентувала увагу на питаннях організації харчування у закладах освіти та виконання заходів відповідно до Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, які були розглянуті 28.02.2024 на регіональному форумі «Реформа шкільного харчування – пріоритетний та свідомий вибір Житомирщини». Валентина ШАХРАЙ, директор Левківського ліцею, поділилась з присутніми результатами опитування, яке було проведено серед здобувачів освіти ліцею та їх батьків щодо організації та якості харчування у Левківському ліцеї. Даний моніторинг дав можливість побачити «сильні» і «слабкі» сторони, виявити проблемні питання та продумати шляхи їх усунення, врахувати побажання учасників освітнього процесу при складанні меню. Крім теоретичної сторони висвітлення даного питання, керівники закладів освіти змогли ознайомитись з організацією харчування в Левківському ліцеї та Левківському ЗДО «Золотий ключик», відвідавши приміщення харчоблоків, їдальні. Начальник Відділу ОКМС Ганна ВОЙТЕНКО, рекомендувала директорам закладів освіти посилити щоденний контроль за організацією харчування в закладах, забезпечити контроль за виконанням норм харчування.

Завжди є потреба предметно обговорити актуальні питання сьогодення, тому  на нараді було розглянуто питання отримання ваучерів для підвищення кваліфікації та здобуття вищого рівня  освіти. І саме тому на нараду були запрошені представники Відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями для висвітлення даного питання.

Також розглянуто ще одне важливе питання, що стосується безпеки діяльності закладів освіти та всіх учасників освітнього процесу.  Головний інспектор ВЗН ЖРУ ГУ ДСНС у Житомирській області  Костянтин МЕЛЬНИК  підготував презентаційний матеріал «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами» та передав Левківському ліцею експонат у 3-D вимірі для практичних занять.

Відбувся обмін  думками керівників  закладів освіти з розглянутих питань.

Підсумки наради підвела начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Ганна  ВОЙТЕНКО, яка відзначила важливість розглянутих питань та звернула увагу керівників на належну організацію освітнього процесу у закладах освіти громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь