A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Зустріч представників Житомирської райдержадміністрації та Глибочицької сільської ради з членами сімей загиблих та безвісти зниклих Захисників України.

Дата: 22.02.2024 17:18
Кількість переглядів: 80

22 лютого 2024 року в залі адмінбудівлі Глибочицької сільської ради відбулася робоча зустріч представників Житомирської райдержадміністрації, зокрема начальника відділу з питань ветеранської політики Цирюк Т.В. та начальника відділу організаційної роботи Тичини О.Л., з членами сімей загиблих та безвісти зниклих Захисників України, які проживають в населених пунктах громади.

Наразі підтримка Захисників та їхніх родин – пріоритет для роботи Глибочицької сільської ради, адже загибель кожного Захисника та Захисниці України – це непоправна втрата для кожного члена нашої громади.

Представники влади обговорили з членами сімей загиблих ветеранів війни проблеми, які потребують нагального вирішення. Захід відбувся у форматі діалогу, де кожен зміг висловитися та отримати відповідь на запитання.

Зокрема, мова йшла про соціальний, юридичний захист родин загиблих, посилення спроможностей у наданні всебічної допомоги на місцях, надання послуг практикуючих психологів для дітей та дорослих, пільгове перевезення членів сімей загиблих воїнів, соціальні виплати для них, надання необхідних документів, статусів, упорядкування Алей Слави тощо.

Почути потреби, проблеми родин наших загиблих і зниклих безвісти Захисників та якісно й оперативно допомогти їх вирішити – завдання таких зустрічей, тому проводитимемо їх постійно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь