A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Реконструкція Глибочицького ліцею з добудовою захисних споруд подвійного призначення за адресою : вул. 40 років Перемоги, 3 в с. Глибочиця Житомирського району Житомирської області (коригування)

Дата: 30.11.2023 12:07
Кількість переглядів: 42

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-30-004127-a

Предмет закупівлі : Реконструкція Глибочицького ліцею з добудовою захисних споруд подвійного призначення за адресою : вул. 40 років Перемоги, 3 в с. Глибочиця Житомирського району Житомирської області (коригування)

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

За критеріями загальних вимог, відповідно до законодавства України  «Реконструкція Глибочицького ліцею з добудовою захисних споруд подвійного призначення за адресою: вул. 40 років Перемоги, 3 в с. Глибочиця, Житомирського району, Житомирської області (коригування)»  відноситься до класу наслідків (відповідальності)   СС1. 

Технічне завдання розроблялося відповідно проектно - кошторисної документації, яка  розроблялася згідно з діючими нормами та правилами, інструкціїями та державними стандартам. Проектно – кошориста документація пройшла  ЕКСПЕРТНИЙ  ЗВІТ ( позитивного)    № 06-0173/01-223 від 07.06.2023р. та затверджена рішенням  51 сесії восьмого скликання Глибочицької сільської ради  Житомирського району Житомирської області  від 14 червня  2023 року № 1.

 

Очікувана вартість закупівлі відповідно до проектно- кошторисної документації  з врахуванням коригуванням   та з врахуванням виконаних робіт по даному об’єкту

7598686,00 грн.  грн. з ПДВ ( сім  мільйонів п’ятсот дев’яносто вісім тисяч дев’ятсот вісімдесят шість     грн. 00 коп.) з  ПДВ.

 Вид закупівлі: відкриті торги з урахуванням «ОСОБЛИВОСТЕЙ здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р

ДК 021:2015- 45454000-4 — Реконструкція


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь