A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Участь педагогів громади у тренінгу «НАЗДОЖЕНЕМО: КУРС ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ”

Дата: 15.02.2024 09:08
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Освітні та навчальні втрати, розриви та прогалини, як підібрати стратегії  та інструменти їх виявлення і подолання – усі ці питання,  вчителі початкової школи, вихователі груп подовженого дня та асистенти вчителів початкової школи закладів загальної середньої освіти Глибочицької територіальної громади з 03 та 10 лютого 2024 року опрацювали на тренінгу «НАЗДОЖЕНЕМО: КУРС ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ”, що ініційований ГС "Освіторія" за сприяння Міністерства освіти і науки України та підтримки дитячого фонду ООН UNISEF і народу Японії. Разом з тренеркою Олена Яцко, директоркою КУ "Центр ПРПП Коростишівської міської ради", педагоги громади мали змогу не лише отримати новий досвід, але й поділитися власними напрацюваннями, ідеями.

Педагоги дискутували, обговорювали переваги та ризики застосування різних форм роботи, інструментів, акцентуючи увагу на цифровій педагогіці. Через різні види діяльності присутні опрацювали можливість виявлення та подолання освітніх втрат, алгоритм роботи над подоланням прогалин у знаннях, уміннях, навичках дітей відповідно до їх вікових, індивідуальних особливостей.

Учасники тренінгу опрацювали особливості універсального дизайну навчання та уроку зокрема, створювали конструктор навчального заняття, ознайомилися з цифровим інструментарієм, який допомагає зробити освітній процес сучасним і мобільним, адже цього вимагає сьогодення і сучасні учні. Виконували діагностувальні роботи на платформі Всеукраїнської школи онлайн, побувавши в ролі «учителя» та «учнів», напрацювавши певні пропозиції щодо використання інструментів та форм роботи на подолання виявлених освітніх втрат.

Щиро дякуємо Олені Яцко за проведення тренінгу, за новий досвід та позитивні емоції! Майбутнє України за освіченою і розумною нацією!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь