A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про переможців конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради

Дата: 08.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 60

08.02.2024 року о 10.00 у приміщенні Глибочицької сільської ради (сесійна зала) за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд.2 комісією з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення було проведено розкриття конкурсних пропозицій з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради.

За результатами конкурсу комісія вирішила:

1. Вважати конкурс таким, що відбувся.

2. Обрати переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 1822082000:01:000:0026 площею 0,1245 га, для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу, розташована на території Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області:

ФОП Лапкіну Тетяну Василівну.

3. Рекомендувати Глибочицькому сільському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради з переможцем конкурсу.

         4. Оприлюднити результати конкурсу на офіційному сайті сільської ради та інформаційному стенді в адміністративній будівлі.

 

Протокол комісії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь