Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

На щиті повернувся Олішевський Микола Анатолійович

Дата: 05.02.2024 21:30
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Знову гірка звістка сколихнула нашу громаду.

На щиті повернувся додому Олішевський Микола Анатолійович, житель села Кмитів.

Він народився 26 березня  1966 року в селі Кмитів Коростишівського району Житомирської  області. В 1981 році закінчив Студеницьку школу та  вступив до профтехучилища  №40 в  місті Коростишів.  Опанував спеціальність тракториста-механіка . Після отримання диплому був призваний на строкову службу.

Після повернення до рідного села у 1986 році працював в колгоспі села Кмитів трактористом та комбайнером. З 2001 року працював на різних підприємствах. Останнє місце  роботи Кмитівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, де він працював кочегаром.

Микола Анатолійович з дружиною Людмилою прожили разом 32 років, виростили двох дітей: сина Євгена та доньку Тетяну, мають внука Тимофія.

З початком повномаштабного вторгнення Росії в Україну  з першого дня  вступив добровольцем у 115 бригаду ТРО.

Олішевський Микола Анатолійович,  відданий військовій присязі на вірність  українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в боях за Україну, її свободу і незалежність, помер 30 січня 2024 року у профільному закладі Міністерства охорони здоров’я м. Дніпро.

Висловлюємо щирі співчуття родині воїна від усієї громади. Світла пам’ять полеглому бійцю. Герої, на жаль, вмирають, але вони житимуть вічно у наших серцях.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь