A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - ПРІОРИТЕТ ГЛИБОЧИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!!!

Дата: 26.01.2024 15:35
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Одним з найважливіших пріоритетів в умовах війни залишається безпека наших дітей. Усі ми розуміємо, що якісна освіта в безпечних умовах це майбутнє Незалежної України, за яку сьогодні віддають життя наші захисники.

Сьогодні, 26.01.2024 року, ми мали гарну нагоду продемонструвати це на прикладі завершеної реконструкції Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради з добудовою захисної споруди подвійного призначення.

На відкриття захисної споруди завітали начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій БУНЕЧКО, голова Житомирської районної військової адміністрації Юрій ТАРАСЮК, депутати Глибочицької сільської ради, підрядник виконання робіт Андрій КОРЗУН.

З вітальним словом гості звернулись до присутніх, відмітивши, що безпека дітей – це першочергове завдання сьогодення. Максимально безпечне середовище для дітей – гарантія нашого майбутнього. Глибочицький сільський голова Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ, зазначив, що сучасна захисна споруда подвійного призначення – це безпека підростаючого покоління та можливість продовжувати очне навчання в закладі освіти в теперішній нелегкий час, а в майбутньому - це можливість використання даного приміщення як кінотеатру, фотостудії, проведення гурткової роботи тощо.

Директор Студеницького ліцею Олена ЦИМБАЛЮК, подякувала всім причетним до будівництва такого важливого та необхідного об’єкту,  презентувала заклад освіти та познайомила присутніх з двома завершеними об’єктами:

  • проведеним ремонтом їдальні та харчоблоку з облаштуванням сучасним технологічним обладнанням;
  • захисною спорудою цивільного захисту населення подвійного призначення.

Слід відмітити, що обидва об’єкти фінансувались з місцевого бюджету Глибочицької сільської ради.

Представники влади мали можливість познайомитись з приміщеннями закладу освіти та оглянули новозбудовану захисну споруду. Тепер здобувачі освіти Студеницького ліцею мають комфортне укриття, обладнане усім необхідним не просто для їх перебування, а й для повноцінного продовження освітнього процесу під час повітряних тривог. Наразі укриття вміщує 280 осіб, забезпечене меблями, електроживленням, освітленням, системами водопроводу та каналізації, вентиляції та системою протипожежного захисту, є доступ до інтернету, наявні засоби надання медичної допомоги, питна вода тощо. Площа його становить майже 317 квадратних метрів.

Присутні гості змогли не лише познайомитися з учасниками І етапу загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та відвідати відкрите тренувальне заняття з баскетболу, але й взяти участь у тренуваннях. Представники команд разом з гостями продемонстрували фізичну активність, умотивованість, спортивний дух, витривалість.

Громада продовжує працювати задля наших дітей, які після нашої Перемоги будуть розбудовувати успішну та мирну Україну! Віримо в ЗСУ, віримо у патріотизм наших дітей, віримо в ПЕРЕМОГИ!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь