Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Зустріч-нарада заступниці Міністра освіти і науки України Євгенії Смірнової з дошкільним активом Житомирської області.

Дата: 22.01.2024 08:25
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

18.01.2024 року з робочим візитом Житомирщину відвідала заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова.

Неможливо переоцінити роль дошкілля у житті кожної дитини, оскільки це те місце, де діти вчаться дружити, пізнавати світ, здобувати перші навички та знання, які будуть фундаментом для здобуття подальшої освіти.

В приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації відбулася зустріч-нарада Євгенії Смірнової з дошкільним активом області. За круглим столом зібралися керівники органів управління освітою, керівники закладів дошкільної освіти, які є практиками у своїй галузі. Від Глибочицької громади на зустрічі були Ганна ВОЙТЕНКО, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту та Юлія КОБЕРНЮК, директор Глибочицького ЗДО.

Зустріч  проходила у нестандартному форматі за допомогою інтерактивного додатку Mentimeter, який дозволив відповідати, ставити реакції на виступ чи тези. Слід відмітити, що на нараді були присутні партнери з ЮНІСЕФ.

Під час обговорення нового проєкту закону України “Про дошкільну освіту”, у жвавому діалозі освітяни давали аргументовані пропозиції, відмічали норми майбутнього закону, які є на часі, і сподіваємося, що кожна пропозиція буде почута, адже все це заради наших дітей та тих, хто їх виховує, формує майбутнє української нації!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь