A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Зустріч працівників культури Глибочицької громади на базі Левківської публічної бібліотеки

Дата: 22.12.2023 13:46
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

21.12.2023 на базі Левківської публічної бібліотеки відбулась нарада працівників закладів культури Глибочицької територіальної громади. На нараді були присутні Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради - Ганна Войтенко, староста Левківського старостинського округу -  Олександр Подорожній. Основне питання наради - це підведення підсумків  роботи  закладів культури  у 2023 році.

Приємним підсумком наради стала зустріч з поетом-земляком Миколою Федоровичем Ковальчуком, якому виповнилось 80 років. З вітальним словом звернувся Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ, який привітав Миколу Федоровича з ювілейною датою - з особливою, значущою, важливою… Всі присутні мали можливість  познайомитись з життєвим і творчим шляхом поета. Крім цього, декламувалась поезія вустами самого автора.

Учасники наради мали змогу відвідати і захід в Левківському Будинку культури, які організували  учні 11 класу Левківського ліцею та показали виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки» на сучасний лад. По закінченні різдвяного дійства всі здобувачі освіти Левківського ліцею отримали солодкі новорічні подарунки від Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського та начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради  Ганни Войтенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь