Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про переможців конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради

Дата: 20.11.2023 12:35
Кількість переглядів: 257

20.11.2023 року о 10.00 у приміщенні Глибочицької сільської ради (сесійна зала) за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд.2 комісією з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення було проведено розкриття конкурсних пропозицій з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради.

За результатами конкурсу комісія вирішила:

1. Вважати конкурс таким, що відбувся.

2. Обрати переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 1822082000:06:001:0376 площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташована за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Березина, вул. Київська, буд.4  фізичну особу-підприємця Лапкіну Тетяну Василівну.

3. Рекомендувати Глибочицькому сільському голові укласти договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території Глибочицької сільської ради з переможцем конкурсу.

4. Оприлюднити результати конкурсу на офіційному сайті сільської ради та інформаційному стенді в адміністративній будівлі.

 

Протокол комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь