Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відзначення працівників культури Глибочицької ТГ

Дата: 10.11.2023 13:55
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

08.11.2023 у Коростені відбулось відзначення працівників культури Житомирської області з нагоди професійного свята - Дня працівників культури та мистецтва. Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко привітав з професійним святом людей, які присвятили своє життя збагаченню української культури. Відзначено справжніх професіоналів, які попри війну та складний час продовжують зберігати тисячолітню українську культурну спадщину, розвивати та популяризувати її у вирії подій та змін, які відбуваються щодень. Звучали слова подяки за невтомну працю та досягнення, збагачення духовної скарбниці нашої держави, адже культура, мистецтво, поезія, література - це невід’ємна частина кожного з нас. Серед відзначених працівників культури була представниця Будинку культури с. Глибочиця – Людмила  ГОЛЯК, яка постійно займається координацією гуманітарної допомоги ВПО, бере активну участь у житті Глибочицької громади!

09.11.2023 Житомирська районна військова адміністрація на урочистості  відзначення працівників культури Житомирського району зібрала запрошених в Будинок культури села Вільськ Оліївської територіальної громади. З вітальним словом до працівників культури та майстрів народного мистецтва звернувся начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк та відмітив кращих працівників подяками та грамотами. Вітаємо представницю Левківської публічної бібліотеки Оксану Смірнову з нагородою! Оксана СМІРНОВА - керівник молодіжного простору нашої громади, яка організовує молодь на справи для допомоги ЗСУ.

Дякуємо всім працівникам культури Глибочицької ТГ за віддану працю, за те, що не пасуєте перед труднощами, міцно тримаєте свій культурний стрій, допомагаючи і даруючи людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  і разом з тим, примножуєте  велич  Глибочицької ТГ,  своєю творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Посилання на відео: 

https://drive.google.com/drive/folders/142fledZc-9oFGMXrYVA9pZt709rm1mrF?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/14Y8Sl4chUPbFgaQauNRy5L9i2_rsvFp4/view?usp=sharing

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь