A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Нарада керівників закладів освіти Глибочицької сільської ради

Дата: 27.10.2023 16:03
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

На виконання плану роботи Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради відбулися дві наради керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

25.10.2023 всі керівники ЗДО  працювали на базі Кмитівського ЗДО. Основними завданнями наради було опрацювання нормативно - правової бази, якою  керується директор (керівник) в своїй роботі.  Хом’як Т.С., директор Кмитівського ЗДО, поділилася власним досвідом з колегами щодо створеного кейсу-керівника.  Крім цього, на виконання ст.30 Закону України «Про освіту» Нонік Т.В., спеціаліст Відділу ОКМС, проаналізувала стан функціонування офіційних сайтів ЗДО.  Вихователь Бобильова-Горелікова Л.С., показала  інтегроване  заняття з сенсорно-пізнавального розвитку дошкільнят у старшій групі ЗДО.      Підсумки наради підвела начальник Відділу ОКМС  Войтенко Г.М., яка відзначила важливість розглянутих питань.

26.10.2023 відбулась нарада за участю керівників ЗО  громади на базі Глибочицького ліцею. До наради керівників доєдналась начальник служби у справах дітей  Глибочицької сільської ради Вергун Т.В., яка зосередила увагу на порядку взаємодії та взаємо інформування про дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та попередження випадків насильства щодо дітей. Практичний психолог Глибочицького ліцею Глушенко Г. В., поінформувала присутніх щодо підтримки дітей у стресових ситуаціях під час воєнного стану, а також провела тренінгове заняття з усіма  присутніми.

Представник освітньої системи AR Book Артем Христовий, презентував можливості нової платформи для використання педагогами та здобувачами освіти під час підготовки та проведення навчальних занять.

Крім цього,  розглянуті питання щодо:

 - формування замовлень на виготовлення свідоцтв про базову середню освіту та свідоцтв про повну загальну середню освіту у 2024 році та продовження навчання  та працевлаштування випускників  9-х, 11-х класів 2022/2023 н.р. ЗЗСО (начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Ганна ВОЙТЕНКО);

- врегулювання конфлікту інтересів в закладах освіти при атестації (провідний спеціаліст Відділу ОКМС Глибочицької сільської ради  Тетяна НОНІК).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь