A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ЗІ СВЯТОМ!

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

В День Покрову Пресвятої Богородиці відмічають День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День територіальної оборони та День ветерана. Свято, яке є одночасно і релігійним, і національно-патріотичним, і державним.

В цей день від усього серця дякую всім, хто захищав нашу країну і продовжує це робити після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це люди, які сповнені сили, мужності, доблесті і честі. Це люди, які щодня роблять неймовірне та борються за нашу перемогу.

Нам, звичайно, хотілося б миру в усьому світі, але, на жаль, в нашому житті таке навряд чи можливо. А тому особливо важливо те, що за нашу свободу і незалежність є кому постояти!

Дорогі наші захисники і захисниці: військовослужбовці, воїни запасу, учасники війни, члени територіальної оборони, ветерани, бажаю вам козацьких вчинків, звитяг та глибокої духовності. Нехай прагненя відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. Поки є герої, що захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо.

Окремо хочу подякувати матерям і батькам наших воїнів, які виховали і виростили гідних Захисників, свідомих Громадян та Патріотів України. Ваші молитви супроводжують їх щодня і щохвилини, іноді неймовірним чином рятуючи їм життя.

Усі разом молимось за вас, воїни України! Просимо у Пресвятої Матері Богородиці, щоб її святим Покровом покрила та захистила всю нашу багатостраждальну Україну!

Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російськими окупантами своїх рідних. Вічна слава і вічна пам'ять загиблим. Їх подвиг ми пам'ятатимемо.

Прошу сьогодні о 9.00 разом з усією країною хвилиною мовчання вшанувати пам'ять загиблих захисників України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь