A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Природний газ

Дата: 04.09.2023 11:21
Кількість переглядів: 43

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі природного газу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Для забезпечення потреб під час здійснення основної діяльності потрібно здійснити закупівлю природного газу на  жовтень – грудень 2023 року у кількості 10500 куб. м.

 Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:  Відділ освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області,  12403, вул М. Грушевського, 2 с. Глибочиця, Житомирський район, Житомирська область. код ЄДРПОУ :42086703

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Природний газ, код 09120000-6 Газове паливо за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» (код номенклатурної позиції 09123000-7 Природний газ).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями,

 UA-2023-09-04-012429-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 173815,85 грн. Очікувана вартість розрахована відповідно до потреби  постачання природного газу у заклади освіти і культури Відділу освіти, культури, молоді та спорту Глибочицької сільської ради

Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

  1. Детальний  опис предмета закупівлі:

Назва предмета закупівлі

Природний газ

Код ДК 021:2015 за Єдиним  закупівельним словником

09120000-6 – газове  паливо

Назви товару номенклатурної  позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним  закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

природний газ: 09123000-7 – природний газ

Одиниці виміру

Тисяча кубічних метрів(тис.куб.м.)

 

Кількість (обсяг), тис.куб.м.

10,5 тис.куб.м.

Місце поставки товару

 

Студеницький заклад дошкільної освіти «Сонечко»

Житомирська область,Житомирський  район, с.Студениця, вул.Центральна, 24-А

Левківський заклад дошкільної освіти  «Золотий ключик»

Житомирська область, Житомирський район, с. Левків, вул. Героїв України, 60-б

Кмитівський заклад дошкільної освіти «Капітошка»

Житомирська область, Житомирський район, с.Кмитів, вул. Житомирська, 30 

Левківська  публічна бібліотека

Житомирська область, Житомирський район. с. Левків. вул. Олімпійська 2

 

Строк поставки товару

Цілодобово до 31.12.2023 включно.

 

  1. Постачання природного газу, його технічні та якісні характеристики повинні відповідати  нормам чинного законодавстваУкраїни:
  • Закону України «Про ринок  природного газу» № 329-VIII від 09.04.2015;
  • Правилам постачання природного газу, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2496;
  • Кодексу газотранспортної системи, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493;
  • Кодексу газорозподільних систем, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494;
  • іншим нормативно-правовим актам, прийнятим на виконання Закону України «Про ринок природного газу».

 

  1. Вимоги  щодо  якості  предмета закупівлі.

Якість, фізико-хімічні показники (ФХП) та інші характеристики природного газу, який постачається замовнику, повинні відповідати вимогам, визначеним Кодексом газотранспортної системи, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493 (далі — Кодекс № 2493), Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494 (далі — Кодекс № 2494).

За одиницю виміру кількості природного газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура (t) = 20 градусів за Цельсієм, тиск (Р) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

 

  1.          Особливі вимоги до предмета закупівлі.

4.1. До ціни тендерної пропозиції учасник зобов’язаний включити послуги із замовлення (бронювання) потужності щодо кожного періоду та обсягу постачання газу за договорами постачання природного газу.

Ціна на предмет даної закупівлі обов'язково повинна включати до вартості ціни тендерної пропозиції вартість послуг, пов’язаних з транспортуванням газу до точки входу в газорозподільну систему, до якої підключено об’єкти Замовника, витрати на оплату послуги замовленої потужності, що здійснюється постачальником газу на підставі Договору транспортування природного газу з Оператором ГТС, відповідно до норм Кодексу ГТС за тарифами, що визначені НКРЕКП.

При цьому до ціни газу не включається вартість послуг з розподілу природного газу, що є предметом регулюванняокремого договору між Замовником та Оператором газорозподільної системи.

 

5.    Умови   постачання.

5.1.Постачальник зобов’язаний забезпечити своєчасну реєстрацію споживача в Реєстрі споживачів постачальника (на інформаційній платформі Оператора ГТС) у відповідному розрахунковому періоді.

5.2. Розподіл природного газу об'єктів Замовника (Споживача) здійснюється оператором ГРМ (відповідно до Реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь