A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 17.09.2023 08:05
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

День усиновлення відзначається у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, бо імена цих святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, яка веде до щастя і дитину і дорослого.

Батьківство – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність.

День усиновлення – свято батьків, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі, свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Багато зусиль треба докласти, щоб допомогти таким дітям повірити у себе, зрозуміти, що вони є цінністю для держави.

І саме в українських сім’ях вони знаходять тепло, любов і турботу!

Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників.

Прийміть найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Бажаємо Вам міцного здоров'я, мирного неба та сімейного благополуччя.

Даруйте найдорожче та найцінніше - любов і тепло своїх сердець, увагу і турботу - своїм ближнім, щоб щасливих людей ставало більше.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Доброта і любов – головне, в чому відчувають потребу діти – наша надія і наше майбутнє. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!

Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя, а головною винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь