A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

На щиті повернувся Герой

Дата: 16.08.2023 16:59
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Сьогодні громада провела в останню путь ще одного Захисника.

Таранович Олександр Федорович народився 23 лютого 1987 року в селі Ветли Любешівського району Волинської області.  Після закінчення місцевої школи у 2004 році вступив на навчання до Любешівського ПТУ, де здобув професію водія катергорій А, В, С.

З квітня 2005 року проходив строкову службу у 80 окремому аеромобільно-десантному полку, де зарекомендував себе з найкращої сторони, сумлінно вивчав військову справу, зразково виконував службові обов’язки. Сміливо та впевнено здійснював стрибки з парашутом.

У вересні 2008 року Олександр одружився та переїхав жити в с. Студениця. Тут він  працював на каменеобробних підприємствах та СТО.

Разом з дружиною Іванною у шлюбі народили 3-х синів: Єлеазар 2009 р. н., Мануїл 2011 р. н. та Веніамін 2012 р. н. Олександр був порядним сім’янином  та гарним батьком для своїх дітей.

З  початку повномаштабного вторгнення захисник брав активну участь в організації самооборони села, був членом місцевого добровольчого формування.

13 липня 2022 року добровольцем вступив на службу до ЗСУ. Його бойові навички було високо оцінено і з 07 червня по 10 липня 2023 року Олександра Федоровича відправлено на перепідготовку сержантського складу у Велику Британію.

09 серпня 2023 року в ході виконання бойового завдання під час артилерійського обстрілу противником Таранович Олександр Федорович загинув.

Захисника поховали на кладовищі села Студениця.

Щирі співчуття рідним. Вічна слава Герою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь