Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території земельної ділянки».

Дата: 08.08.2023 10:00
Кількість переглядів: 156

  1. ДПТ: «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки приватної власності кадастровий номер 1822082000:01:000:0370 площею 1.0 га для розміщення сервісного центру по захисту агрокультур (з лабораторними, науково-дослідними, складськими, офісними та торгівельними приміщеннями), яка розташована: Житомирська область, Житомирський район, Глибочицька сільська рада»

  Детальний план території земельної ділянки розроблено зг Рішення №32 (тридцять сьомої сесії 8 скликання) від 23 вересня 2022 року Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області.

  Фінансування розроблення детального плану здійснюється за рахунок: Товариство з обмеженою відповідальністю «УКРАВІТ АГРО»

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

1. Повна назва документа державного планування: проєкт документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки приватної власності кадастровий номер 1822082000:01:000:0370 площею 1,0 га для розміщення сервісного центру по захисту агрокультур (з лабораторними, науково-дослідними, складськими, офісними та торгівельними приміщеннями), яка розташована: Житомирська область, Житомирський район, Глибочицька сільська рада»

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: виконавчий комітет Глибочицької сільської ради.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

 а) дата початку та строки здійснення процедури: відповідно до п. 4 ст. 12 Закону України «Про СЕО» громадське обговорення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку з дня їх оприлюднення, а саме з 04 серпня 2023 року, на офіційному вебсайті Глибочицької сільської ради та триватиме до 04 вересня 2023 року. Громадські слухання відбудуться 4 вересня 2023р. о 10,00 в приміщенні Глибочицької сільської ради за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд. 2.

б) способи участі громадськості: громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Відповідно до п. 7 ст. 12 Закону України «Про СЕО» усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: виконавчий комітет Глибочицької сільської ради: 12403, Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд. 2, код ЄДРПОУ: 04348289, тел.: (0412)406015, електронна адреса: 406015@ukr.net.

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Виконавчий комітет Глибочицької сільської ради: 12403, Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Михайла Грушевського, буд. 2, код ЄДРПОУ: 04348289, тел.: (0412)406015, електронна адреса: 406015@ukr.net. Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь