A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВІТАЄМО ЖИТЕЛІВ СЕЛА КЛІТЧИН З ДНЕМ СЕЛА

Дата: 30.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

 

Шановні жителі села Клітчин!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 101 - річниці від дня заснування  села Клітчин. Це особливе свято, яке об’єднує всіх,  хто любить своє  село, тих людей,  чиєю працею воно створювалось. Це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного села, рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата рідна земля, складаються з щоденної праці її мешканців.

На  жаль, вже другий рік триває повномасштабна  війна… Яка приносить біль і великі страждання, але ми всі разом і ми єдині і  своєю щоденною працею допомагаємо нашим Захисникам і наближаємо Перемогу.

Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі села і громади: старшому поколінню – за їх досвід, мудрість та наставництво, а молоді – за бажання допомагати, творити, займаючи активну життєву позицію, яка буде визначати долю села,  громади  в майбутньому.

 Бажаю перш за все мирного неба, здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде сповнений тільки позитивними новинами, зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

 Віримо у нашу Перемогу!  Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь